REGJISTRIMI I FLAMURIT KROACI PER ANIKE

447 Broadway, 2nd Floor Suite #705, Nju Jork, Nju Jork 10013, Shtetet e Bashkuara
Mon-Diell: 08.00 - 18.00
main-banner-croatia

REGJISTRIMI I FLAMURIT KROACI PER ANIKE

RENDOS TANI
EKSPLORONI SH SERRBIMET

RENDOS TANI

Ne jemi duke punuar në marrjen e këtij regjistrimi të flamurit në një të ardhme të afërt.

Background

Regjistroni jahtin tuaj nën flamurin e Kroacisë

Background

Regjistroni tenderin tuaj nën flamurin e Kroacisë

RENDOS TANI
+1 646 971 1785

RENDOS TANI

Ne jemi duke punuar në marrjen e këtij regjistrimi të flamurit në një të ardhme të afërt.

Background

Regjistroni jet-skit tuaj nën flamurin e Kroacisë

RENDOS TANI
EKSPLORONI SH SERRBIMET

RENDOS TANI

Ne jemi duke punuar në marrjen e këtij regjistrimi të flamurit në një të ardhme të afërt.

Regjistrimi i flamurit të Kroacisë

Pse duhet ta regjistroj varkën time nën flamurin e Kroacisë?

rc-croatia
Përdorimi Personal ose Privat

Përdorimi Personal ose Privat

Ju mund ta regjistroni varkën tuaj në Kroaci me emrin personal ose të kompanisë

Vlefshmëria! Rinovime të lehta!

Vlefshmëria! Rinovime të lehta!

Regjistrimi kroat është i vlefshëm për 1 vit.

Çmim të ulët

Çmim të ulët

Regjistrimi i varkave me çmim të ulët për anije, tenderë dhe jet-ski nën flamurin kroat.

Qasja në ujërat kroate

Qasja në ujërat kroate

Mundësi për të eksploruar bregdetin dhe ishujt e bukur

Në dispozicion për 5-7 ditë!

Në dispozicion për 5-7 ditë!

Ne do të bëjmë regjistrimin tuaj të përkohshëm brenda 5-7 ditësh dhe do të jetë i ligjshëm për t'u përdorur tashmë

Procesi i thjeshtë dhe efikas i regjistrimit

Procesi i thjeshtë dhe efikas i regjistrimit

Procesi mund të përfundojë shpejt dhe lehtë, duke ju lejuar të filloni të shijoni varkën tuaj sa më shpejt të jetë e mundur

Privat, Bareboat & Tregtare

Privat, Bareboat & Tregtare

Ne mund ta regjistrojmë varkën tuaj si përdorim privat, barebar dhe komercial.

Privat, Bareboat & Tregtare

Qasja në shërbimet detare

Regjistrimi kroat po e bën të lehtë gjetjen e mirëmbajtjes, riparimeve dhe shërbimeve të tjera për varkën tuaj

single-img
RRETH NESH & ÇMIMI

Lërini profesionistët të kujdesen për regjistrimin tuaj.

Lëreni stafin tonë shumëgjuhësh në Kroaci të kujdeset për regjistrimin tuaj të përkohshëm në vetëm 5-7 ditë. Ne kemi ndihmuar qindra njerëz që të regjistrojnë varkën e tyre në Kroaci dhe të kenë kontakte të mira me autoritetet lokale të cilat janë të vendosura aty pranë.

Çmimi

Çmimet tona janë gjithëpërfshirëse

Regjistrimi i flamurit të Kroacisë

Licenca e radios

.0-6.99 m
-
-
.7.00-11.99 m
-
-
.12.00-24.00 m
-
-
.MMSI
-
-
  RENDOS TANI

RENDOS TANI

Ne jemi duke punuar në marrjen e këtij regjistrimi të flamurit në një të ardhme të afërt.

RENDOS TANI

RENDOS TANI

Ne jemi duke punuar në marrjen e këtij regjistrimi të flamurit në një të ardhme të afërt.

Dëshmi

Ne kemi klientë krenarë të besuar.

testimonila
Tim Gotti

Alicante

Bleva një varkë në Spanjë, por vendosa të shmangë koston dhe 3 muaj dokumente duke regjistruar varkën time në Poloni. Vendimi më i mirë ndonjëherë!

testimonila
Brian Newsome

San Remo

Faleminderit, për regjistrimin tuaj të shpejtë! Isha mbërthyer në një marinë në Itali dhe këta djem morën regjistrimin tim të ri në 48 orë.

testimonila
Frederico Guilbert

Nice

Shërbim pa të meta, i bërë për çmimin e deklaruar online, në periudhën kohore, dhe dokumenti i dorëzuar në kohë brenda 2-5 ditëve

testimonila
Brad Foreman

Lisbon

Shumë e rekomanduar. Ishte një komunikim shumë i shpejtë, të gjithë njerëzit me të cilët komunikoj janë të sjellshëm, profesionistë dhe specialistë në fushën e tyre.

Background
Opsionet e pagesës

Ne i pranojmë të gjitha metodat kryesore të pagesës

  • card visa
  • card mastercard
  • card american-express
  • Paypal

Çfarë dokumentesh nevojiten

  • Fatura e shitjes/Kontrata e blerjes së shitjes
  • Kopje e pasaportës
  • Certifikata CE/Certifikata e Ndërtuesit
  • Një licencë radiostacioni
  • Polica e sigurimit të anijes

Pyetjet më të zakonshme në lidhje me regjistrimin e jahteve në Kroaci

Kush mund të aplikojë për regjistrimin e anijeve në Kroaci?
Çfarë dokumentesh duhet të siguroj për të regjistruar varkën nën flamurin e Kroacisë?
A mund ta regjistroj varkën si komerciale apo bareboat?
A ka rëndësi se në cilën gjuhë është letra?
Sa shpejt mund ta regjistroj varkën time me regjistrimin në Kroaci?
A do të marr dokumentin e përkohshëm përpara regjistrimit origjinal?
A disponohet një kopje letre e regjistrimit?
Për sa kohë është i mirë regjistrimi në Kroaci?
A duhet të bëjmë inspektimin?
Cili flamur lejohet të valojë në një varkë me regjistrim në Kroaci?
A mund të ndihmoni edhe për marrjen e licencës së MMSI?
A i pranoni të gjitha format e pagesës?
A mund të ndihmoni në ndryshimin e pronarit në regjistrimin aktual?
Si mund ta anuloj regjistrimin tim aktual?

Merrni një ofertë pa detyrime për Kroacia Sigurimi i anijeve?

Plotësoni kërkesën tonë për kuotim në internet në 5 minuta

boat-footer-banner